Saznajte više! Mi smo IT tim kakav tražite!

Naš tim stručnjaka posjeduje dugogodišnje iskustvo iz različitih
domena informatičkih djelatnosti i dizajna stoga Vam nudimo
sve za kvalitetno i profesionalno poslovanje!

Saznajte više o nama...

S više od 15 godina iskustva nudimo Vam sve što uspješna tvrtka u rastu treba!

Tvrtka INFOS PROMOTION d.o.o. cijelo vrijeme radi na unaprijeđenu svojih usluga, povećanju kvalitete istih te širenju asortimana... Naporno radimo kako bi Vas kao naše klijente što bolje educirali i priredili za nove izazove na Internetu. Tako u 2015. godinu ulazimo kao INFOS Promotion jdoo za marketing i usluge.

Svatko od nas je stručnjak u svojem poslovanju, Vi ste najbolji i najstručniji u svojem poslovanju, tako smo mi stručnjaci za marketing. Naš zadatak je da Vama kao našim klijentima vaše proizvode, usluge, djelatnosti, Vašu tvrtku, Web stranice prezentiramo zajednici i povećamo svijest o brandignu i povećamo vam prodaju.Naš jedini posao je da Vi budete uspješni u svome poslu kako bi zajedno funkcionirali kao cjelina. U 2015. godini priređujemo mnogo novina, akcija, iznenađenja...Radujemo se ovoj i nadolazećim godinama i vjerujemo da će svima zajedno sa nama biti uspješne.

Naša osnovna djelatnost je informatika i marketing, no želimo naglasiti naš specifičan način rada: kroz individualan pristup Vama kao potencijalnom klijentu trudimo se pronaći i u Vaše poslovanje implementirati najbolje rješenje, sa naglaskom na pronalaženju financijski povoljnog i vremenski ne zahtjevnog rješenja. Također, nakon implementacije naših rješenja u Vaše poslovanje, osiguravamo Vama i Vašim djelatnicima potrebnu edukaciju o usluzi i/ili proizvodu te trajnu podršku i potporu bilo kroz našu uslugu redovitog održavanja bilo prema potrebi.

Svojim klijentima nudimo široku paletu usluga koje doprinose rastu i razvoju Vašeg poduzeća, a neke od njih su Web dizajn, Internet marketing – promocija Vaših Web stranica - Google AdWords , razvoj Web aplikacija, Web Hosting, Grafički dizajn, izrada video prezentacija, tisak, održavanje računalnih sustava, IT – Outsourcing, IT savjetovanje i dr.

Naš tim stručnjaka posjeduje dugogodišnje iskustvo iz različitih domena informatičkih djelatnosti i tiska tako da tvrtkama u začetku, ali i onim uhodanima nudimo apsolutno sve za početak / nastavak kvalitetnog poslovanja. Kroz naš rad i iskustvo sa poslovnim korisnicima te konstantno vlastito obrazovanje i usavršavanje smatramo da smo takav tip partnera te Vam želimo ponuditi naše znanje, vrijeme i trud kako bismo riješili Vaše potrebe.

U nama možete pronaći kvalitetnog i trajnog partnera koji će se brinuti o IT proizvodima i uslugama implementiranim u Vaše poslovanje, bilo da se radi o jednom računalu ili kompleksnom IT sustavu. Nadamo se da ćete nam dati priliku da se predstavimo Vama te se nadamo budućoj uspješnoj suradnji.

U SVAKOM JE POSLU NAJBITNIJE IMATI DOBROG PARTNERA. OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM!

Vaš INFOS PROMOTION Tim